ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΙ ΚΑΦΕΔΕΣ

Όλα τα ροφήματα είναι εξαιρετικής ποιότητας και εγκεκριμένα. Διαβάστε αναλυτικά τι είναι το κάθε ρόφημα.

ΚΑΦΕΣ

 • ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟΣ CAPPUCCINO
  Απολαύστε καφέ με διεγερτικές και αφροδισιακές ιδιότητες.
 • ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟΣ ESPRESSO
  Απολαύστε espresso με διεγερτικές και αφροδισιακές ιδιότητες.
 • ΑΦΡΟΔΙΣΙΑΚΟΣ ΦΡΑΠΕ
  Απολαύστε φραπέ με διεγερτικές και αφροδισιακές ιδιότητες.
 • ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΦΕΣ
  Ένα εξαιρετικό χαρμάνι για τους λάτρεις του βιολογικού καφέ. Ο βιολογικός καφές είναι  από τους πρώτους παγκοσμίως που πιστοποιήθηκε και από τη βιολογική γεωργία και από το Fair Trade. Προορίζεται για τον καταναλωτή που ψάχνει καθημερινά για ένα προιόν καφέ που έχει την καλυτερη γεύση.
 • ΚΑΦΕΣ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ
  Ο καφές αδυνατίσματος είναι ένα πρωτοποριακό συμπλήρωμα διατροφής, που παράγεται από κόκκους πράσινου καφέ, που δεν έχουν υποστεί καμία μορφή επεξεργασίας οπότε και διαθέτουν ανέπαφα όλα τα θρεπτικά συστατικά τους. Ένα από αυτά τα συστατικά είναι το Χλωρογενικό Οξύ, μία ουσία, χάρη στην οποία ο καφές διαθέτει αδυνατιστικές ιδιότητες, καθώς βοηθά στην απώλεια βάρους και λίπους αλλά και άλλα ποικίλα ευεργετικά πλεονεκτήματα για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως αντιοξειδωτικές ικανότητες, πράγμα επίσης πολύ σημαντικό στη διαδικασία απώλειας βάρους αλλά και πηγή ευεξίας, καθώς επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης ενώ βελτιώνει και την κυκλοφορία του αίματος, τονώνοντας ταυτόχρονα τους μυς.
 • ΚΑΦΕΣ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑΣ (ΜΕ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑ)
  To γανόδερμα χρησιμοποιείται για αιώνες στην Κίνα για τα οφέλη της υγείας. Καλλιεργημένο στην άγρια φύση, το γανόδερμα είναι ένα ασφαλές και φυσικό εκχύλισμα που προστίθεται στον καφέ μας και σε άλλα προϊόντα στα οποία έχει παρατηρηθεί ότι βοηθά στη θεραπεία ασθενειών, αϋπνίας και κατάθλιψης.
 • ΚΑΦΕΣ ΜΕ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ
  Η Σπιρουλίνα συμπληρώνει με τα κορυφαία θρεπτικά συστατικά της την καθημερινή μας διατροφή. Επανορθώνει δε τις συνέπειες μιας μη ισορροπημένης διατροφής που οφείλεται είτε σε λάθος επιλογές είτε στον απαιτητικό και αγχώδη τρόπο της ζωής μας. Τα μεγάλα αποθέματα της Σπιρουλίνας σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες αναπληρώνουν με φυσικό τρόπο την ελλειμματική πρόσληψη φρούτων και λαχανικών, ενώ τα υψηλά επίπεδα σιδήρου και άλλων ιχνοστοιχείων προλαμβάνουν ανεπάρκειες και αναιμία.
 • NESCAFE DECAFEINE
  Ο απόλυτα ποιοτικός καφές με απίστευτα φίνο άρωμα και μεστή γεύση. Μπορείτε να τον απολαμβάνετε καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, χάρη στη φυσική μέθοδο αποκαφεϊνοποίησης της Nestle μόνο με νερό.
 • POWER ESPRESSO
  Ενισχυμένο espresso που χαρίζει ενέργεια και ευεξία.
 • POWER CAPPUCCINO
  Ενισχυμένο cappuccino που χαρίζει ενέργεια και ευεξία.
Τα προιόντα τα προμηθεύουν επώνυμες και πιστοποιημένες εταιρείες όπως οι:
NESTLE – PREVENT – ΓΙΩΤΗΣ – Cretan Herbs – Βioclub – Van Houten – Monbana κ.α