Ροφήματα

Όλα τα ροφήματα είναι εξαιρετικής ποιότητας και εγκεκριμένα. Διαβάστε αναλυτικά τι είναι το κάθε ρόφημα.

ΚΑΦΕΣ

 • ΡΟΦΗΜΑ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗΣ
  Ένα απολαυστικό ρόφημα που συμβάλλει στην ενίσχυση του μεταβολισμού και θωράκιση του οργάνων.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ
  Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ρόφημα που θα επιδράσει αμέσως στον οργανισμό σας και στην ψυχολογία σας ανακουφίζοντας σας από το στρες και όλες τις αρνητικές συνέπειες που αυτό επιφέρει στον οργανισμό σας.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΑΠΟ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
  Ένα ρόφημα με υπέροχο άρωμα και όλες τις ευεργετικές ιδιότητες από τα φρούτα του δάσους.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΚΟΛΑΓΟΝΟΥ
  Αναχαιτίστε τον χρόνο με ένα βιοενεργό κολλαγόνο διαπιστωμένα ανώτερης αντιγηραντικής δράσης.
  Το ρόφημα κολαγόνου τεκμηριωμένα υπόσχεται έως και 82% μείωση του βάθους των ρυτίδων, λόγω των εκχυλισμάτων ροδιού και σταφυλιού που περιέχει, σε μόλις 10 εβδομάδες.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΠΛΗΡΕΣ ΓΕΥΜΑ
  Αυτό το ρόφημα είναι ένα ενισχυμένο συμπλήρωμα διατροφής, ειδικά διαμορφωμένο για να προσφέρει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή για όλη την οικογένεια.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΠΡΟΠΟΛΗΣ
  Ένα ρόφημα με πρόπολη. Η πρόπολη μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο αντιμετώπισης πνευμονολογικών, αυτόνομων και εκφυλιστικών παθήσεων, σε γυναικολογικές, δερματολογικές, γαστρεντερολογικές, ωτορινολαρυγγολογίας παθήσεις, σε παθήσεις και λοιμώξεις στοματικής κοιλότητας, στην χειρουργική, στην ανάρρωση από χειρουργικές επεμβάσεις, από ασθένεια ή από τα συμπτώματα ακτινοθεραπείας. Χρησιμοποιείται και σε άλλες παθήσεις, φλεγμονές, λοιμώξεις, ιώσεις κ.τ.λ.
 • ΡΟΦΗΜΑ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ
  Η Σπιρουλίνα συμπληρώνει με τα κορυφαία θρεπτικά συστατικά της την καθημερινή μας διατροφή. Επανορθώνει δε τις συνέπειες μιας μη ισορροπημένης διατροφής που οφείλεται είτε σε λάθος επιλογές είτε στον απαιτητικό και αγχώδη τρόπο της ζωής μας. Τα μεγάλα αποθέματα της Σπιρουλίνας σε αντιοξειδωτικές ουσίες και βιταμίνες αναπληρώνουν με φυσικό τρόπο την ελλειμματική πρόσληψη φρούτων και λαχανικών, ενώ τα υψηλά επίπεδα σιδήρου και άλλων ιχνοστοιχείων προλαμβάνουν ανεπάρκειες και αναιμία.
 • ΣΑΛΕΠΙ ΜΕ ΣΑΦΡΑΝ
  Το σαλέπι είναι σκόνη που προέρχεται από τους βολβούς ενός είδους άγριας ορχιδέας. Είναι πολλά και θαυμαστά τα οφέλη που προσφέρει το ευωδιαστό αυτό ρόφημα.
  Το Σαλέπι είναι ένα ρόφημα  πολύτιμο γι’ αυτούς που βρίσκονται σε περίοδο ανάρρωσης, άρη στην προσθήκη των μυρωδικών (κανέλας, γαρίφαλου, πιπερόριζας), κατευνάζει τα νεύρα, διώχνει το άγχος και την κούραση, χαρίζει ευεξία και εγρήγορση και φαίνεται να εντείνονται οι  τονωτικές και αφροδισιακές του ιδιότητες.
 • ΤΣΑΙ ΒΟΤΑΝΩΝ
  Ένα εκρηκτικό κοκτέιλ υγείας με πολύ εύγευστα συστατικά για να νιώσετε πλήρη αναζωογόνηση.
Τα προιόντα τα προμηθεύουν επώνυμες και πιστοποιημένες εταιρείες όπως οι:
NESTLE – PREVENT – ΓΙΩΤΗΣ – Cretan Herbs – Βioclub – Van Houten – Monbana κ.α