ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ

Όλα τα ροφήματα είναι εξαιρετικής ποιότητας και εγκεκριμένα. Διαβάστε αναλυτικά τι είναι το κάθε ρόφημα.

chocolate

 • ΒΕΛΓΙΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  Η σοκολάτα εμπεριέχει μια πληθώρα ευεργετικών συστατικών. Είναι πλούσια πηγή καλίου και μαγνησίου ενώ περιέχει και μικρές ποσότητες ασβεστίου , χαλκού και ίχνη σιδήρου, καφεΐνης, βιταμίνης Α, Β1, Β2, D και Ε. Τα υψηλά ποσά πρωτεϊνών που περιέχει είναι κυρίως φυτικής προελεύσεως ενώ τα λιπαρά της είναι κυρίως κορεσμένα. Επιπλέον το κακάο περιέχει ένα μεγάλο αριθμό ισχυρών αντιοξειδωτικών, πολυφαινολικών ενώσεων, τα φλαβονοειδή
 • ΛΕΥΚΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  Γευτείτε ένα απολαυστικό ρόφημα λευκής σοκολάτα.
 • ΣΟΚΟΛΑΤΑ
  Η σοκολάτα εμπεριέχει μια πληθώρα ευεργετικών συστατικών. Είναι πλούσια πηγή καλίου και μαγνησίου ενώ περιέχει και μικρές ποσότητες ασβεστίου , χαλκού και ίχνη σιδήρου, καφεΐνης, βιταμίνης Α, Β1, Β2, D και Ε. Τα υψηλά ποσά πρωτεϊνών που περιέχει είναι κυρίως φυτικής προελεύσεως ενώ τα λιπαρά της είναι κυρίως κορεσμένα. Επιπλέον το κακάο περιέχει ένα μεγάλο αριθμό ισχυρών αντιοξειδωτικών, πολυφαινολικών ενώσεων, τα φλαβονοειδή.
 • ΡΟΦΗΜΑ CAOTONIC (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)
  Με 11 βιταμίνες, 3 μεταλλικά στοιχεία και σίδηρο, το Caotonic τονώνει τον οργανισμό και δίνει στα παιδιά την ενέργεια που χρειάζονται! Με σύνθεση ειδικά μελετημένη για παιδιά.
 • ΡΟΦΗΜΑ NESQUIK (ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ)
  Το στιγμιαίο σοκολατούχο ρόφημα Nesquik είναι το αγαπημένο ρόφημα των παιδιών, χαρίζοντας υπέροχη σοκολατένια γεύση στο γάλα, ενώ παράλληλα τους δίνει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται για δράση, γερή φυσική άμυνα και καλή πνευματική λειτουργία. Είναι ιδανικό για το πρωινό τους γάλα, αλλά και για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.
Τα προιόντα τα προμηθεύουν επώνυμες και πιστοποιημένες εταιρείες όπως οι:
NESTLE – PREVENT – ΓΙΩΤΗΣ – Cretan Herbs – Βioclub – Van Houten – Monbana κ.α